Árucsere, reklamáció

Pólóink, pulóvereink, cipőink vagy nadrágjaink többsége európai méretű, és általában néhány méret hozzávetőleges méreteit is megtalálja. Ennek ellenére a választás során előfordulhat, hogy a megrendelt áru nem passzol, vagy más módon nem illik. Az alábbiakban megtalálja az utasításokat, hogyan kell eljárni, ha a megrendelt áru mérete nem felel meg Önnek.

MILYEN LEHETŐSÉGEIM VANNAK?

  1. Cseréljük az árut más méretre / kisebbre vagy nagyobbra / az Ön igényei szerint
  2. Visszaküldi nekünk az árut, és visszakapja a pénzt. További információért tekintse meg a visszaküldési szabályzat oldalát

HOGYAN KELL CSINÁLNI?

Nincs más dolga, mint kitölteni a visszaküldési lapot, amelyet az áruval és a csomagban található számlával együtt küldtek Önnek. Ha a visszaküldési űrlapot nem csatolták, letöltheti innen PDF vagy Word formátumban .

Nyomtassa ki ezt az űrlapot, és adja meg adatait. Jelezze, hogy cserét, áru visszaküldését vagy reklamációt igényel.

a) Ha más méretre kéri az áru cseréjét, akkor az űrlapon felveszi a kívánt áruméretet.

b) Ha csak az árut szeretnéd visszaküldeni (csere nélkül), akkor add meg a bankszámlád számát, ahová a pénzt utalnunk kell Ha az áru fizetése PayPal számláról történt, a pénz visszautalásra kerül a PayPal számlájára. Ha nem rendelkezik bankszámlával, akkor az űrlapon bejelöli a postai utalványos visszatérítés lehetőségét (ez a lehetőség csak Csehországra vonatkozik).

c) Áruigény esetén írja le szavakkal a hibát, a hiba helyét és a hiba keletkezésének módját.

Lehetőség szerint az árut az eredeti csomagolással és a mellékelt kitöltött jegyzőkönyvvel is becsomagolja, és ajánlott levélben küldi el a küldeményt a jegyzőkönyv alján megadott címre .

MIRE SZÁMÍTSAK EZUTÁN?

Több napig is eltarthat, amíg a küldemény megérkezik hozzánk. Amint azonban az áruja megérkezik hozzánk, azonnal foglalkozunk kérésével.

Ha van raktáron az az áru, amelyre ki szeretné cserélni a visszaküldött árut, általában egy héten belül, általában másnap új csomagot küldünk Önnek.

Ha a cserére igényelt áru nincs raktáron nálunk vagy partnerfiókunkban, akkor megrendeljük Önnek az árut (amennyiben ezt a szállítók még biztosítani tudják). Az árut általában legfeljebb 2-4 héten belül tárolják. Ha a szállítmány a kicserélt áruval nem érkezik meg 14 munkanapon belül, és nem szeretne tovább várni az áru tárolására, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélvonalunkkal vagy e-mailben az info@msbox.cz címen és megegyezünk egy lehetséges további eljárás.

VAN VISSZAKÜLDÉSI VAGY CSEREDÍJ?

Nem, nem számítanak fel díjat.

1. Árucsere során - a cserélni kívánt árut küldje el hozzánk jegyzőkönyvvel és mi költségünkön ingyenesen kiküldjük Önnek az újonnan kiválasztott árut.

2. Ha nem megfelelő árut küld vissza, akkor a küldemény kézbesítésétől számított tíz napon belül visszautaljuk a pénzt a számlájára, ill. Ön által választott cseh postaszelvény a protokollban.