Rólunk

ATAKT - ROCK METAL RUHÁZAT

Az ATAKT több mint 15 éve sikeres üzlet, és a TOP tíz rockmetál ruhaüzlet egyike Csehországban. 2020 januárjától a cég fokozatosan elkezdte átnevezni a 2008 óta működő TAKT Ostrava üzlet eredeti nevéről az új ATAKT márkára . Az ATAKT márkanév alatt tevékenységünket most Nyugat- és Kelet-Európa országaira is kiterjesztjük. 2022. május elején 14 országban elindítottuk az ATAKT Rock metal ruházati webáruházunkat , további 10 nyelvű változat pedig megtalálható a www.Atakt.com e- shopunkon.. Nagy kihívás ez számunkra, de mi is csak emberek vagyunk, és néha hibázunk. Mindig tanulunk, tanulunk saját hibáinkból, folyamatosan fejlesztjük pályázatainkat, eljárásainkat. Még mindig halad előre, de mi élvezzük. És ha hibázunk, bocsánatot kérhetünk, és mindig megpróbáljuk kijavítani a hibát.

Jelenleg az Európai Unió összes országába szállítunk. Célunk egy elégedett vásárló, aki szívesen visszatér hozzánk. Kis családi vállalkozás vagyunk, amely a fő hangsúlyt az ügyfelek elégedettségére helyezi. Azt akarjuk, hogy ügyfeleink biztonságban érezzék magukat, barátságosak legyenek, és minden szükséges információ birtokában legyen. Itt vagyunk neked. Mert csak neked, ügyfeleinknek, hűségednek köszönhetően viszsz előre minket, és napról napra egyre jobbak vagyunk. Ez megerősíti, hogy jó irányba haladunk. Örömünkre szolgál, hogy egyre több új terméket tudunk bemutatni Önnek. Büszkék vagyunk rá, hogy szívesen visszatér hozzánk. Két családi cég között fennálló, régóta fennálló baráti kapcsolatunknak köszönhetően hetente tudunk híreket hozni a rock , metál , punk vagy gótikus színtérről.

És nem csak ez, nemrégiben más divatstílusokkal is bővítettük kínálatunkat, hamarosan pedig nyomda nélküli ruhákkal is. Az évek során sok divat- és lábbelimárkával keresett hellyé váltunk. Például a ma nagyon népszerű cipők Steel , Steadys , Altercore és más márkák. Az acélcipők erősen domináns, minőségi bőrcipőink számos színváltozatban, különböző cipőmagasságban vagy különböző talptípusban. A legtöbb modellt a cipő orrában acél megerősítés egészíti ki. A Steadys cipők is kiváló minőségű lábbelit képviselnek, elfogadható áron. Hatalmas márkás ruházati készleteink vannak, melyeket folyamatosan bővítünk. Például a Spiral Direct shop , a Rock Off Trade , a Rocksax márkák ruhái és kiegészítői, Ramazat vagy Alchemy Gothic és még sok más. Piaci működése során az ATAKT pólók, pulóverek, cipők, nadrágok, divatos kiegészítők és dekorációk kínálatát több mint 10 000 raktáron lévő termékre bővítette . Ha pedig a kiválasztott termék nincs raktáron, akkor megrendelésre állunk rendelkezésére, és lehetőség szerint igyekszünk Önnek biztosítani.

Célunk, hogy minőségi márkás ruházatot kínáljunk vásárlóinknak kedvező áron. Nem árulunk olcsó kínai árut vagy egyéb olcsón nyomtatott pólókat. Partnerfiókunk központi raktárában a kínált szortiment több mint 90%-a raktáron van és általában a megrendeléstől számított 1-től maximum 7 munkanapig tudjuk kiküldeni, ha az áru raktáron van. Az e-shopban található összes terméknél megjelenik a lehetséges kiszállítás hozzávetőleges dátuma. A legtöbb rendelést a megrendeléstől számított 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk. Miért van ez így? Két raktárunk van két különböző államban. Ez tehát attól függ, hogy az áru jelenleg melyik raktárban található. A raktárak közötti áruszállítás hetente egy-két alkalommal történik. Így előfordulhat, hogy megrendeli a készleten lévő árut, de csak jövő héten tudjuk küldeni. Mindezek az információk mindig megjelennek az e-shop minden termékénél. Folyamatosan rövidítjük a szállítási időt, mivel egyre gyakrabban szállítunk árut a raktárak között. A feladástól számított szállítási idő az adott országtól és szállítási módtól függ. Általában nem haladja meg a feladástól számított 4 munkanapot. Ha nem bánja ezt a szállítási időt, szívesen látunk.

ATAKT - ROCK METAL BOLT

Az ATAKT rock metal üzletünk fém pólók, rockpólók, pulóverek, cipők és divatkiegészítők, illetve ajándékok széles kínálatával hazánk vezető metál- és rockruházati üzletágaihoz tartozik. Rock metal üzletünk , az ATAKT már több tízezer rajongó felé teljesítette kívánságait. Az online áruház teljes működése alatt több tízezer terméket küldtünk ki, és több száz ajándékot osztottunk ki. Minden héten új márkás rock metal ruhákat , rock metal pólókat és egyéb kiegészítőket adunk hozzá és raktározunk fel. Javasoljuk, hogy rendszeresen kövesse híreinket weboldalunkon. Specialitásaink nem csak fém pólók , ACÉLCIPŐK vagy Spiral Direct bolti ruházatok. Nagyon sok más ismert márkát kínálunk zenei csoportok témájával. Kizárólag az EU-ból, Angliából és esetenként más országokból importált hivatalos és márkás rock metal ruhákat forgalmazunk. És hova szállítunk mindenhova? Szinte az Európai Unió összes országába szállítunk. A Szállítás és fizetés részben mindig megtalálhatja azokat az országokat, ahová szállítunk.

EGY KICSIT TÖBB TÖRTÉNELEM, AHOGY VALÓJÁBAN ELKEZDŐDÖTT

Az egyetem elvégzése után 1996-ban vállalkozásba kezdtem. A családommal mindig is kis családi vállalkozásként dolgoztunk. Programozási tapasztalataimnak köszönhetően 2000-ben és második fiam születése után számos internetes projektet programoztam. Például egy reklámszerver, egy modellező szerver, egy cégnyilvántartás, szórakoztató szerverek és több céggel működött együtt nagy internetes projektekben. Sok projekt sikeres volt akkoriban, de egyre inkább az online áruházak felé irányítottam a vállalkozásomat. Más projektek fokozatosan a feledés homályába merültek. 2002 óta elkezdődött az üzleti életem új szakasza, az online áruházak felé. A kezdetek könnyebbek voltak számomra, mindent magam tudtam programozni, és volt már tapasztalatom az áruk értékesítésében. Nem kellett technikai problémákat megoldanom, fokozatosan az aktuális igényeknek megfelelően végeztem el mindent. 2005 és 2010 között, amikor minden szinte magától elfogyott, különféle áruválasztékokat árultunk. Eladtunk elektronikai cikkeket, bútorokat, kontaktlencséket, játékokat, sőt kerti felszereléseket is. Leginkább Dropshiping formájában történő eladásról volt szó, ami lassan kezdett fejlődni, így nem is kellett saját részvényünk.

Ez idő alatt aktív programozó voltam egy sikeres szoftvercégnél, amely professzionális e-shopok létrehozására összpontosított. Az online áruházak karbantartásáért és fejlesztéséért feleltem. Más új készségeket is elsajátítottam, és 2006-ban inkább a saját árueladásunkra koncentráltam. Ekkor már éreztem, hogy hamarosan eljön a specializáció ideje. És tudta, hogy akinek nincs saját szortimentje és saját készlete, az nem tud tovább fejlődni. Így hát feleségemmel újabb online boltot indítottunk, ezúttal Aipex divat- és sportruházattal. 2007 óta megkezdtük az olcsó fém témájú pólók és pulóverek nagy részének árusítását, új, Angliából importált márkás utcai divatpal, Kínából kések és fali dekorációk sorával bővültünk. 2008-ban újabb döntés született, és elkezdtünk a rock, metal, punk és gótikus divathoz kapcsolódó termékekre koncentrálni. Elkezdtünk új üzleti partnereket keresni, hogy kínálatunkat tovább bővíthessük. Időközben véget ért a kések és dekorációk árusítása, befejeztük az angliai utcai divat árusítását, és elkezdtünk aktívan beszállítókat keresni egy új, rock és heavy metal közönséget megcélzó sorozathoz. A keresés után összefogtunk egy kisebb lengyelországi családi vállalkozással, amely már régóta árulta a nekünk tetsző választékot. Pontosan azt akartuk. Egy üzleti partnerséggel indult, és egy évnyi közös üzleti kapcsolat után nagyon jó baráti kapcsolataink vannak. hogy kínálatunkat még tovább bővítsük. Időközben véget ért a kések és dekorációk árusítása, befejeztük az angliai utcai divat árusítását, és elkezdtünk aktívan beszállítókat keresni egy új, rock és heavy metal közönséget megcélzó sorozathoz. A keresés után összefogtunk egy kisebb lengyelországi családi vállalkozással, amely már régóta árulta a nekünk tetsző választékot. Pontosan azt akartuk. Egy üzleti partnerséggel indult, és egy évnyi közös üzleti kapcsolat után nagyon jó baráti kapcsolataink vannak. hogy kínálatunkat még tovább bővítsük. Időközben véget ért a kések és dekorációk árusítása, befejeztük az angliai utcai divat árusítását, és elkezdtünk aktívan beszállítókat keresni egy új, rock és heavy metal közönséget megcélzó sorozathoz. A keresés után összefogtunk egy kisebb lengyelországi családi vállalkozással, amely már régóta árulta a nekünk tetsző választékot. Pontosan azt akartuk. Egy üzleti partnerséggel indult, és egy évnyi közös üzleti kapcsolat után nagyon jó baráti kapcsolataink vannak. Pontosan azt akartuk. Egy üzleti partnerséggel indult, és egy évnyi közös üzleti kapcsolat után nagyon jó baráti kapcsolataink vannak. Pontosan azt akartuk. Egy üzleti partnerséggel indult, és egy évnyi közös üzleti kapcsolat után nagyon jó baráti kapcsolataink vannak.

2009 óta teljes kínálatukat értékesítjük Csehországban. Minden kezdett összeilleszkedni, a programozási tapasztalatom, a kapcsolatom a kemény zenével gyerekkorom óta, és a szabadságom, hogy azzal foglalkozzak, amit élvezek. Gyorsan beprogramoztam mindkét cég kapcsolatát, hogy leegyszerűsítsem a rendelési folyamatot, és nagyobb számú rendelést tudtunk feldolgozni. Ugyanakkor fokozatosan bővítettük kínálatunkat sok aprósággal, divatos kiegészítőkkel, cipőkkel és egyéb dolgokkal. Minden más dimenziót kapott. 2010-ben megnyitottuk első kis üzletünket egy kisebb ostravai bevásárlóközpontban. 2014-re helyi rajongótábort építettünk ki itt, a webáruház jó irányba fejlődött. Aztán jött egy családi ház és új helyiségek építése cégünk számára. Bezártuk az üzletet a bevásárlóközpontban, és az üzletet saját telephelyünkre költöztettük. Ma már több mint 20 éve, és több mint 15 éve árulunk termékeket online áruházainkban, a rock, a metal, a punk és a gótika terén. 2022-ben külföldi terjeszkedésbe kezdtünk, ez mind új számunkra, újra tanulunk és mindent újratervezünk. Az idő majd eldönti, mi lesz ezután. És egyelőre ennyi.