Kapcsolatok

Kérjük, olvassa el, mielőtt kapcsolatba lép velünk Gyakran Ismételt Kérdések. Lehetséges, hogy a kérdésére már válaszolt. Ha nem találja a választ, írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapok segítségével. Az alábbiakban az egyes típusú kérdőívek kapcsolatfelvételi űrlapjaira mutató linkek találhatók. Általában legalább egy ideig fel kell készülnünk a legtöbb kérdésre, hogy helyesen válaszolhassunk. Ezért jobb, ha a telefonhívás előtt használja a kapcsolatfelvételi űrlapot. Kérdéseire mindig igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni, de kérjük, legyen türelemmel, ha nem kap azonnal választ. Gyakran több tucat felhasználói kérdésre válaszolunk több nyelven és országban. Lehetőleg angolul, csehül, lengyelül vagy szlovákul kommunikáljunk. Más nyelvekre kell fordítanunk, és néha nem értjük pontosan, mit kérdez. Ezért egyszerűen és világosan tegyél fel kérdéseket. Köszönöm a megértést.

Megrendelések

Meg kell kérdezni a rendelésről? Fontos információkat szeretne hozzáadni rendeléséhez? További árut kell hozzáadnia a rendeléséhez? Írjon nekünk mielőbb, hogy időben megérkezzünk.
Kérjen rendelést
+420 605 458 363
Telefonon H-P 9:00-16:00 (csak cseh, szlovák, lengyel, angol)

Reklamáció, csere

Nem a megfelelő méretet választottad, más méretre kell cserélned az árut? Probléma van az áruval, és kell-e reklamálnia?
Kérjen árucserét
Kérjen reklamációt az áruval kapcsolatban
+420 605 458 363
Telefonon H-P 9:00-16:00 (csak cseh, szlovák, lengyel, angol)

Partnerprogram, nagykereskedelem, marketing

Érdekel a társult programunk? Van webhelye, és szeretne pénzt keresni termékeink eladásával? Ön forgalmazója vagy gyártója olyan áruknak, amelyeket el lehet adni webáruházunkban, és szeretné felajánlani nekünk? Van számunkra érdekes ajánlata marketinggel és termékpromócióval kapcsolatban? Írjon nekünk.
Kérdezzen egy parterre programról
Kérdezzen az üzleti együttműködésről
Marketing, reklám együttműködés felajánlása

E-shop hibajelentés, technológia

Hiba van az e-shopban? Valami nem működött, vagy a rendszer hibásan reagált? Van tipped, hogy javíthassunk? Írjon nekünk, és segítsen javítani az üzlet funkcionalitását.
Hiba bejelentése
Sugallják Idea

Visszaküldött termékek

Nem elégedett a szállított áruval? Ha Ön végső fogyasztó, a Ptk. 1829. § (89/2012. sz. tv.) alapján jogosult a megvásárolt árut indoklás nélkül visszaküldeni, a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül. áruk. Ön jogosult az interneten keresztül is megrendelést leadni, személyes átvétellel az egyik építőipari üzletünkben.
Az áru visszaküldésének feltételei
Kérjen visszaküldést

Visszaszállítási cím
Csomagolja be az árut úgy, hogy szállítás közben ne sérüljön meg. A visszaküldött árut az alábbi címre küldje el és csatolja a számlát és a szerződéstől való elállást.

Ing. Roman Škorňák - ATAKT
K Nadjezdu 2/997
720 00 Ostrava-Hrabová
Czech Republic


PayPal és a visszaküldési költségek megtérítése
Ha PayPal-on keresztül fizette ki a rendelést és aktiválta a szolgáltatást / Ingyenes visszaküldés /, akkor a PayPal az áru visszaküldésekor vissza tudja téríteni a postaköltséget. A szolgáltatással kapcsolatos információk itt találhatók:
Az áru visszaküldésekor a postaköltség pénzvisszaküldése

FIGYELEM: Az ingyenes visszaküldési szolgáltatás igénybevételéhez ezt a szolgáltatást aktiválnia kell PayPal-fiókján a megrendelés előtt. Ellenőrizze a PayPal rendszert, hogy megtudja, elérhető-e ez a szolgáltatás az Ön országában. Ha igen, aktiválja. WWW.ATAKT.HU nem jogosult visszaküldési költségtérítésre, függetlenül attól, hogy az ügyfél regisztrált-e a szolgáltatásra vagy sem.

Operátor

Ing. Roman Škorňák - ATAKT
K Nadjezdu 2/997
720 00 Ostrava-Hrabová
Czech Republic

IČ: 65475054
DIČ: CZ7106165550


Bankszámla - külföldi fizetésekhez banki átutalással
IBAN: CZ59 2010 0000 0024 0011 4065
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
A bankszámla nevén van: Ing. Roman Škorňák

Bankszámla - Csehország
Számlaszám: 2400114065 / 2010

Fizetési információ
Soha ne küldjön pénzt, amíg e-mailben fel nem kérik. Fizetési útmutatás: a pontos összeget, beleértve a pénznemet és a változó fizetési jelet, mindig külön küldjük el az Ön e-mail címére. Fizetési megbízást küldünk Önnek, ha 100%-ban megerősítettük, hogy az áru készen áll a küldésre. Ezzel elkerülhető a szükségtelen visszatérítés egy hiányos megrendelés esetén, amely a hagyományos üzletekben történő áruértékesítésből, a hibásan feltüntetett raktárkészletből és egyéb váratlan eseményekből adódhat. A fiókok és a központi raktár készletei naponta egyszer, éjszaka szinkronizálódnak. Köszönöm a megértést.

Cég típusa / vállalkozási forma

Vállalkozási forma: egyéni vállalkozó (egyéni vállalkozó)
Vállalkozás neve: Ing. Roman Škorňák

Bejegyezve Ostrava város cégjegyzékébe

Viták / panaszok megoldása
Probléma vagy panasz esetén igénybe veheti az Európai Bizottság által létrehozott online vitarendezési platformot, amely a következő címen érhető el: ec.europa.eu/consumers/odr/.
Platform lefordítva magyar.

Sajnos nem vagyunk kötelesek és nem is tudunk részt venni a vitarendezésben alternatív (peren kívüli) módon.